субота, 18 грудня 2010 13:16

"Рома" і "Шахтар" за рівнем гри цілком рівні"- Луческу

"Рома" і "Шахтар" за рівнем гри цілком рівні"- Луческу

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає свою команду рівної за рівнем гри з італійською "Ромою", з якою "гірникам" доведеться зіграти в плей-офф Ліги Чемпіонів.

"Як кажуть у таких випадках, могло бути гірше, - прокоментував тренер результати жеребкування, яке відбулося в п'ятницю, 17 грудня. - Те, що нам дістанеться одна з трьох італійських команд, можна було передбачити з високою часткою ймовірності. Не хотілося потрапити на "Мілан" або "Інтер". Вважаю, що "Рома" і "Шахтар" за рівнем гри сьогодні цілком рівні".

При цьому Луческу вважає, що для нього немає секретів в італійському футболі.

"У свій час я вісім років поварився в серії А, тому секретів в італійському футболі для мене бути не повинно. Проти Раньєрі, який тренував "Челсі", грав у Лізі чемпіонів з "Бешикташем" - і ми перемогли в Лондоні - 2:0. А зустрічі "Шахтаря" з "Ромою" на груповому етапі чотири роки тому і зовсім ще свіжі в пам'яті ", - упевнений він.

При цьому Луческу вважає, що результат поєдинку чотирирічної давності, в якому "Рома" розгромила "Шахтар" з рахунком 4:0, не дуже справедливим.

"Про саму гру на Стадіо Олімпіко я б так не сказав. Півтора тайму ми грали дуже гідно, і, якщо б Брандау за рахунку 0:0 використовував дві найвірніші можливості, результат був би зовсім іншим. Але цього не сталося, а "Рома" в кінцівці матчу подала три кутових - і втілила їх у три голи, - сказав наставник "гірників". - Досить рідкісне везіння. У Донецьку ми обіграли суперників завдяки голу Маріки, але порівнювати ті зустрічі з двома майбутніми поєдинками навряд чи коректно. З тих пір в донецькій команді залишилися тільки три футболісти - Срна, Рац і Хюбшман, які виходили у стартовому складі на Стадіо Олімпіко".

Нагадаємо, за підсумками жеребкування, яке відбулося в п'ятницю, 17 грудня, в швейцарському Ньоні, донецький "Шахтар" у 1/8 фіналу Ліга Чемпіонів зіграє з "Ромою".

Відзначимо, що раніше лідер "Роми" Франческо Тотті, коментуючи можливий жереб для свого клубу, назвав донецький "Шахтар" оптимальним варіантом, а генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін після жеребкування розповів, що отримав від власника клубу Ріанта Ахметова завдання пройти римський клуб і вийти в 1/8 фіналу.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Рома" і "Шахтар" за рівнем гри цілком рівні"- Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути