неділя, 31 січня 2010 12:41

"Реал" вперше за 18 років переміг "Депортиво" на виїзді

"Реал" вперше за 18 років переміг "Депортиво" на виїзді

Мадридський "Реал" у гостьовому матчі 20-го туру чемпіонату Іспанії обіграв "Депортиво" з рахунком 3:1.

Команда Мануеля Пеллегріні, яка залишилася без дискваліфікованого Кріштіану Роналду, провела один з найкращих матчів в сезоні, показавши атакуючий, змістовний футбол з постійним тиском на ворота суперників.

Мадридці відкрили рахунок вже на 13-ій хвилині. Після подачі кутового у виконанні Гуті захисники "Депортиво" начебто винесли м"яч до бічної лінії поля, проте Рауль Альбіоль головою повернув його в штрафний майданчик, Санабріа Лауреано потилицею вкрай невдало прокинув м"яч прямо на неприкритого ніким Естебана Гранеро, а той головою метрів з семи вбив його у ворота.

На 40-ій хвилині гостям вдалася швидка атака, підсумком якої став красивий гол. Кака пасом уздовж лінії штрафного майданчика знайшов Гуті, який вийшов віч-на-віч з Даніелем Аранссубією, але з вигідного положення бити не став, а на ходу п"ятою залишив м"яч Каріму Бензема, який метрів з 14-ти точно пробив по абсолютно порожніх воротах, оскільки такого розвитку атаки не чекав ніхто.

Єдиний гольовий момент господарі створили на 87-ій хвилині, коли Іван Рікі, який вийшов на заміну, ввірвався в штрафну мадридців і змусив Серхіо Рамоса порушити правила. Арбітр призначив 11-метровий, який сам же Рікі упевнено реалізував.

Проте останнє слово залишилося за "Реалом". Вже в компенсований час після швидкої атаки Альваро Арбелоа з лицьової лінії віддав точну передачу на Бензема і той з 10 метрів потужно вистрілив у дальній кут воріт "Депортиво". Таким чином, "Реал" переміг на "Ріасоре" вперше з 1991 року, зазнавши з того часу в 17 матчах 12 поразок і 5 разів зігравши внічию.

Підопічні Пеллегріні після цієї перемоги набрали 47 очок і як і раніше на п"ять балів відстають від лідируючої "Барселони".

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Реал" вперше за 18 років переміг "Депортиво" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути