Ексклюзиви
субота, 21 лютого 2009 23:20

"Реал" познущався над "Бетісом" 6:1 (ВІДЕО)

"Бетіс", який у попередньому турі ледь не обіграв каталонську "Брарселону" (2:2), по усіх статтях програв у гостях мадридському "Реалу" - 6:1.

Почав розгром на 7-й хвилині зустрічі Ігуаїн, який, вибігши один на один, без проблем переграв Рікарду. Потім Хунтелар на 15-й хвилині зробив рахунок 2:0. Голландець, скористався помилкою воротаря гостей і послав м"яча до порожніх воріт.

Через десять хвилин Хунтелар оформив дубль. Пішла подача з флангу, голландець пробив по воротях, але м"яч влучив у штангу і Хунтелар з другої спроби послав снаряд у сітку воріт. Потім був єдиний в матчі гол "Бетіса". Олівейра метрів з 25-ти поклав м"яч точно в нижній кут воріт Касільяса.

Пропустивши "Реал" не зупинився і вже через шість хвилин Рауль в одне торкання замкнув чудову передачу Марсело. А ще через шість Рауль оформив дубль. Крапку в матчі поставив на останній хвилині першого тайму Рамос, який після навісу з правого флангу "круглого" в сітку воріт.

"Реал" набрав 53 очки і тепер відставання від лідера прим"єри "Барселони" складає 6 пунктів.

 







Зараз ви читаєте новину «"Реал" познущався над "Бетісом" 6:1 (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути