пʼятниця, 05 вересня 2008 16:17

"Райкконен зробить з мене чемпіона" - Маса

Пілот "Феррарі" Феліпе Маса чекає від свого партнера по команді Кимі Райкконена, що той допоможе на фініші чемпіонату вийти в лідери в особистому заліку та стати чемпіоном світу. За шість гонок до кінця сезону бразилець на шість очок відстає від Люіса Хемілтона з "Макларена" та випереджає фіна на сім.

"Якщо буде необхідно, то Кимі допоможе мені. Так само, як я зробив це в минулому сезоні. Райкконен - чесний хлопець, і я чекаю від нього у відповідь послуги, якщо в ній буде необхідність", - сказав Маса, який може стати першим після Айртона Сенни в 1991 році бразильцем-чемпіоном світу.

За прогнозом синоптиків, недільний Гран-прі Бельгії може пройти під акомпанемент дощу, а при поганій погоді, як вважається, Маса ніколи не відчував себе впевнено на трасі. "Для мене не буде жодних проблем, якщо під час гонки почнеться дощ, - відзначив пілот "Феррарі". - Мене не хвилює, що люди говорять, ніби я не вмію ганяти в дощ. Я-то знаю, що можу перемагати при негоді, пригадайте "Гран-прі Монако".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Райкконен зробить з мене чемпіона" - Маса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути