четвер, 20 листопада 2008 14:45

"Рахман - це ім"я в професійному боксі" - Кличко

Володимир Кличко прокоментував слова американця, а також розповів про те, як йде підготовка до цього бою.

- Напередодні таких поєдинків, завжди багато чого базікають. Я не звертаю на це уваги, а просто роблю свою справу, тобто тренуюся, - говорить Володимир Кличко. - Це не означає, що я недооцінюю суперника. Рахман - це все-таки ім"я в професійному боксі. Хасім добре відомий світу своїм послужним списком. Як суперник він, напевно, один з найкращих на даному етапі. Я думаю, що уваги, особливо з боку телебачення, журналістів і критиків буде приділено багато. Тому таким суперником я задоволений. До того ж він - колишній чемпіон світу, двічі вигравав титул. Всі пам"ятають, як він нокаутував Льюіса і став абсолютним чемпіоном. Він також нокаутував Корі Сандерса. Можу пообіцяти одне - бій буде видовищем. А ринг покаже, хто чого вартує.

- Багато фахівців вважають, що час Рахмана вже пройшов...

- Я вважаю, що це - дурість. У кар"єрі будь-якого боксера наступає момент, коли говорять: "Його час вже пройшов", а суперник виходить в ринг і викладається на сто відсотків. Так у мене з Коррі Сандерсом вийшло. Телебачення взагалі не хотіло купувати цей бій, тоді всі теж вважали, що час Сандерса пішов. Чим закінчилася та історія, пам"ятають напевно, всі. Тому оцінку суперникові я даю, тільки коли ми знаходимося в рингу напроти один одного.

Володимир готується до майбутнього поєдинку в Іспанії.

- Тут - відмінна погода, тому зараз я тренуюся на Мальорці, - говорить український важкоатлет. - В горах або на острові ти відірваний від всього останнього. А для підготовчого процесу це - важливий чинник. У зв"язку з тим, що змінився передбачуваний суперник, довелося внести деякі корективи до списку спаринг-партнерів. Їх імена я назву пізнішим. Ну а, загалом, зміна супротивника не сильно вплинула на план підготовки. До початку бою залишилося вже менше чотирьох тижнів, цього часу цілком достатньо, щоб серйозно підготуватися до поєдинку.

- Ви би вважали за краще битися з Повєткіним?

- Звичайно, шкода, що наш з Сашею поєдинок не відбувся. Але тут є і інша сторона - комерційна. Продати трансляцію бою, в якому зустрічаються дуже відомі боксери набагато простіше. З Олександром Повєткіним в цьому плані було б гірше. Як відомо, світова фінансова криза торкнулася всіх, професійний бокс не став виключенням. Слава богу, арена в Маннхаймі буде заповнена, продано вже 20 000 місць.

Жизнь как она есть

Зараз ви читаєте новину «"Рахман - це ім"я в професійному боксі" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути