Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 14:27

Халат Володимира Кличка продадуть на аукціоні

Халат Володимира Кличка продадуть на аукціоні

Доля пурпурного шовкового халата з вишитими на нім іменами 10 тисяч уболівальників, в якому Володимир Кличко виходив на об"єднувальний бій з Султаном Ібрагімовим, вирішиться в кінці тижня.

20 - 21 листопада його виставлять на добродійний аукціон в ефірі німецької телекомпанії RTL. Отримані від продажу кошти підуть на надання допомоги дітям з відсталих країн, повідомляє ІА Regnum.

Цікаво, що на цьому аукціоні на продаж будуть виставлені не тільки особисті речі зірок - шолом Міхаеля Шумахера з автографом семиразового чемпіона "Формули-1", метелик англійського тенора Пола Поттса, срібний костюм співака Дітера Болена, півметрове іграшкове ведмежа німецького дизайнера Карла Лагерфельда і халат Володимира Кличка.

Охочі зможуть розщедритися і на такі лоти, як зачіска від стиліста Ангели Меркель - Удо Вальца, новий суперкар преміум-класу "Фольксваген Пасат СС" і поїздка на батьківщину "Макларен" - англійське місто Уокінг з відвідинами Центру технологій і "гарячого кола" на треку з чемпіоном "Формули-1" Люісом Хемілтоном або Хейккі Коваляйненом.

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Халат Володимира Кличка продадуть на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути