четвер, 20 листопада 2008 08:36

"Раді, що моменти взагалі були" - Михайличенко

Післяматчева прес-конференція головного тренера збірної України після перемоги над Норвегією (1:0).

Олексій Михайличенко:

"Звичайно, я задоволений, що вдалося провести цей спаринг саме в такому складі. Хотілося перевірити в справі гравців, які не мали достатньо ігрової практики в матчах за збірну. Безумовно, ми раді перемозі. Адже було дуже важко добре підготуватися до матчу за два дні, але завдяки самовіддачі і концентрації хлопцям вдалося компенсувати всі недоліки в підготовці".

"Саму гру можна розбити на два тайми. У першому була багато боротьби, висока швидкість і динаміка. Після перерви злий жарт з нами зіграло видалення в стані суперника, у команди з"явилося якесь розслаблення. Шкода, що не реалізували масу моментів, але з другого боку ради, що вони взагалі були".

"Ми дали можливість дебютувати всім новачкам. Звичайно, важко показати свій рівень за 45 хвилин, але ми всіма задоволені. Розуміння тактики команди у хлопців було помітним".

"Також хочеться відзначити, що команда дуже надійно відіграла в обороні. Якщо чесно, навіть не можу пригадати небезпечні моменти біля наших воріт. Нікого виділяти не буду, можливо, хтось і не показав свій рівень, але претензій ні до кого не маю".

"У Дніпропетровську прекрасний стадіон, правда, чекав більшу кількість уболівальників на трибунах. Хочеться подякувати тих людей, які сьогодні все ж таки прийшли нас підтримати в таку погоду. Хоча мене здивувала деяка незадоволеність під час матчу (були моменти, коли трибуни свистіли)".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Раді, що моменти взагалі були" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути