пʼятниця, 25 червня 2010 09:24

"Прошу вибачення за те, що сталося" - Ліппі

"Прошу вибачення за те, що сталося" - Ліппі

Марчелло Ліппі по-чоловічому скупо прокоментував ганебний виступ своєї команди на груповому етапі чемпіонату світу. Чемпіони світу змогли набрати всього два очки в групі з Парагваєм, Словаччиною і Новою Зеландією, зайнявши в підсумку останнє місце.

"Як тільки одна команда завершує свої виступи на чемпіонаті і не демонструє свої найкращі якості, то винен у цьому її наставник. Я від усього серця прошу вибачення за те, що сталося.

Розумію, як боляче уболівальникам всій Італії, працівникам федерації, всієї нації. Вибачте! Прикро від нашої гри в цих трьох матчах в Африці. Бажаю успіхів моєму наступнику. Дякую всім за те, що відбувалося останні чотири роки. У нас були і прекрасні моменти, і, звичайно, невдачі.

Очевидно, я психологічно не підготував команду і тільки після 75-ї хвилини ми показали не лише свої амбіції, а й нарешті, почали грати", - підсумував Ліппі виступ національної команди Італії на чемпіонаті світу.

Нагадаємо, Збірна Італії не потрапила в 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу. В останньому матчі групового етапу турніру італійці програли команді Словаччини з рахунком 2:3.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Прошу вибачення за те, що сталося" - Ліппі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути