вівторок, 15 липня 2008 18:44

"Приїхав у Росію, щоб перемогти" - Сайкс

Американський боксер Таурус Сайкс, який 19 липня в підмосковному Чехові в рейтинговому бою зустрінеться з російським боксером-важкоатлетом, офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) Олександром Повєткіним, заявив, що приїхав до Росії за перемогою, а також розповів про себе в інтерв"ю агентству "Весь спорт".

"Я з Брукліна, а боксом зайнявся в 17 років - просто щоб уміти захистити себе на вулиці, - сказав Сайкс. - Поступово захопився, почав боксувати на любительському рингу. Щоправда, моя любительська кар"єра була недовгою, але я, наприклад, встиг виграти непоганий турнір "Золота рукавичка". А потім я пішов в професіонали - уявляєте, один, взагалі без менеджера! Спочатку я насилу розумів закони цього світу. Але я ж пробився! Зараз у мене є менеджмент, є тренер та величезне бажання виграти майбутній бій. Мене нітрохи не лякає, що фаворитом в цьому бою буде Повєткін. Нормальна ситуація - мене все життя спочатку недооцінювали, а потім я доводив, чого вартую насправді. Я у відмінній формі і налаштований тільки на перемогу. Я приїхав до Росії вигравати!"

Сайкс в своєму активі має 24 перемоги на професійному рингу. Програвав він три рази: Семюелю Пітеру, Хасіму Рахману та Дереку Браянту в претендентському бою.

Зараз ви читаєте новину «"Приїхав у Росію, щоб перемогти" - Сайкс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути