середа, 09 квітня 2008 09:59

"Привести гравців у себе буде не так просто"

Наставник "Арсеналу" Арсен Венгер після вильоту з Ліги чемпіонів, все ж таки знайшов сили відповісти на питання журналістів. Його команда вчора програла "Ліверпулю" 2:4 і 3:5 за підсумками двох зустрічей.

- Прийняти таку поразку дуже важко. Мені здається, за сумою двох матчів ми створили більше моментів. Проте нам доведеться з цим жити далі. Ми довго контролювали м"яч, але в обороні нам бракувало концентрації, у своєму штрафному ми діяли занадто наївно. Ми продемонстрували приголомшливу психологічну стійкість. Ми зробили рахунок 2:2 і мали шанс забити третій м"яч. Поразка стала наслідком нестачі досвіду - ми припускалися дуже грубих помилок в обороні. Перший гол пропустили після розіграшу кутового, а в епізоді з другим пропущеним м"ячем надали Торресу дуже багато простору. У ряді ситуацій нам не вистачило зрілості. Здається, що зараз все складається проти нас, проте ми спробуємо гідно завершити сезон. У роздягальні зараз панує смуток, і привести гравців у себе буде не так просто, тим паче, що ми навряд чи поступилися по грі. Ми відправимося додому з поразкою 2:4, проте підсумковий рахунок не відображає того, що ми сьогодні зробили.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Привести гравців у себе буде не так просто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути