Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2010 18:36

"Причина того, що я йду, криється у фінансових проблемах РФС" - Хіддінк

"Причина того, що я йду, криється у фінансових проблемах РФС" - Хіддінк

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк назвав причину, через яку йде з національної команди, і пояснив, чому все ще може поїхати на чемпіонат світу, хоча раніше заявляв про те, що це було б нечесно по відношенню до футболістів національної команди.

"В останні місяці тренерський штаб збірної критикували за те, що не потрапили на чемпіонат світу. Але єдиний, кого можна і потрібно критикувати - я. Тільки я несу відповідальність за результат. І звинувачувати, відповідно, потрібно тільки мене.

Головна причина того, що я йду, криється у фінансовій складовій, а якщо точніше, то у фінансових проблемах, які відчував РФС. Якщо б я приїжджав до Москви набагато частіше, моє проживання тут обходилося б федерації в круглу суму. Так навіщо було ускладнювати життя РФС, якщо я міг робити все ті ж операції зі свого офісу в Амстердамі?

Я запропонував РФС таку конструкцію, з мінімумом перельотів і перебувань в Росії. Якість виконуваної мною роботи при цьому не погіршилося. Такий режим роботи був узгоджений з РФС. Не особисто з президентом, звичайно, але з людьми, які теж приймають рішення.

Наприкінці минулого року я говорив про моральну складову можливості поїхати на чемпіонат світу - по відношенню до гравців збірної Росії це було б не чесно. Це були емоційні слова. Я говорив їх тоді тому, що ще думав, що залишуся в Росії на новий термін - було б негарно їхати на чемпіонат світу з іншою збірною, якщо в тебе ще є робота в Росії.

Тепер, коли моя епоха в збірній підійшла до кінця, це могло б виглядати трохи інакше. Втім, я ще не прийняв остаточного рішення щодо чемпіонату світу", - наводить слова Хіддінка "Советский спорт".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Причина того, що я йду, криється у фінансових проблемах РФС" - Хіддінк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути