четвер, 01 квітня 2010 13:27

"Схоже, я зламав ногу" - Фабрегас

"Схоже, я зламав ногу" - Фабрегас

Після домашнього матчу з "Барселоною" в рамках чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, який був зіграний в середу, в "Арсеналу" поганий настрій не тільки через незручний для домашньої зустрічі результат, але й тому що "каноніри" втратили кількох гравців через травми. А найбільшим головним болем для Венгера може стати травма капітана лондонського клубу Сеска Фабрегаса.

Іспанець заробив і реалізував пенальті у ворота "Барси" на 85 хвилині. Однак після цього він висловив стурбованість тим, що міг зламати ногу в зіткненні з Пуйолем, яке і призвело до вилучення захисника. Поки нічого не ясно, але Сеск дуже переживає і хоче ще пограти за "Арсенал" у цьому сезоні.

"Боюся найгіршого варіанту. Схоже, я зламав ногу" - сказав Фабрегас. - Коли я бив пенальті то не відчував ніякого дискомфорту. Але коли я рвонув за м"ячем, зрозумів що не можу ходити. Проблема з малою гомілковою кісткою. В епізоді з порушенням Пуйоля моя нога опинилася затиснута між його ногами. Тоді я й отримав травму ".

Так це чи ні. Але в матчі-відповіді Фабрегас в будь-якому випадку не зіграє, тому що буде змушений відбувати дискваліфікацію.

Гра пройде на "Ноу Камп" 6 квітня у вівторок. Участі в ньому крім Фабрегаса, схоже, не приймуть ще й Аршавін з Галласом.

За матеріалами Совесткий спорт

Зараз ви читаєте новину «"Схоже, я зламав ногу" - Фабрегас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути