четвер, 29 квітня 2010 09:53

"Піттсбург" Федотенка і Понікаровського зіграє з "Монреалем"

"Піттсбург" Федотенка і Понікаровського зіграє з "Монреалем"

Сьогодні стали відомі всі учасники 1 / 2 фіналу Східної конференції. Після перемоги "Монреаля" у сьомому матчі серії проти "Вашингтона" (2:1) "Канадієнс" зіграють з "Піттсбургом". Другу пару півфіналістів складуть "Бостон" і "Філадельфія".

Перший матч між "Пінгвінс" і "Канадієнс" пройде у Піттсбурзі в ніч з п'ятниці на суботу. Дати решти ігор: 2, 4, 6 травня і, якщо буде потрібно, 8, 10 і 12 травня.

"Бостон" і "Філадельфія" почнуть серію 1 травня. Решта матчів відбудуться 3, 5, 7 травня і, якщо знадобиться, 8, 10 і 12-го числа.

Нагадаємо "Вашингтон" програв "Монреалю" сьомий матч чвертьфіналу Кубка Стенлі 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) і вилетів з плей-офф, програвши серію 3-4. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

У "Монреаля" відзначилися Марк-Андре Бержерон (на 20-й хвилині) та Домінік Мур (на 57-й). Нападаючий "Кепіталс" Олександр Овечкін допоміг своїй команді тільки результативною передачею - за дві хвилини до кінця зустрічі він асистував Бруксу Лайку, який скоротив розрив в рахунку.

У складі "Канадієнс" знову виблискував словацький голкіпер Ярослав Халак, який відбив 41 кидок з 42. Для порівняння по воротах "Вашингтона", які захищав росіянин Семен Варламов, "канадці" завдали лише 16 кидків, 14 з яких голкіпер парирував.

"Я шокований. Не знаю, що сказати, - прокоментував поразку у вирішальному матчі Овечкін. - Усе складалося добре - ми вели в серії 3-1. Всього один крок до перемоги ... Але ми його не зробили".

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" Федотенка і Понікаровського зіграє з "Монреалем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути