вівторок, 23 вересня 2008 18:05

"Піду у відставку не через те, що роблю погану роботу" - Луческу

Втративши на старті чемпіонату України 16 очок, донецький "Шахтар" опинився в скрутному становищі. Важко уявити, що після такого провального початку гірники зможуть позмагатися за чемпіонство. Недивно, що в пресі з"явилися чутки про те, що Мірча Луческу, котрий очолює "Шахтар" вже багато років, може бути відправлений у відставку.

"Напевно, мене колись звільнять з посади або я сам подам у відставку, - відзначив наставник гірників. - Але це не стільки через те, що я погано роблю свою роботу, скільки через те, що твориться в українському футболі".

Капітан "Шахтаря" хорват Даріо Срна вважає, що в бідах команди не варто звинувачувати одного тренера, повідомляє офіційний сайт УЄФА. "Соромно, соромно, соромно..., - засмутився Срна після недільної нульової нічиєї в матчі із столичним "Арсеналом". - Ми не можемо виграти в чемпіонаті ось вже п"ятий матч поспіль. Винна вся команда, всі гравці разом з тренером. Я вже втомився вибачатися перед уболівальниками. Ми гідні найсуворішої критики".

Зараз ви читаєте новину «"Піду у відставку не через те, що роблю погану роботу" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути