четвер, 25 вересня 2008 09:30

"Перехід Аршавіна в іспанський клуб неминучий" - Сарсанія

"Перехід Аршавіна в іспанський клуб неминучий" - Сарсанія

Радник президента "Зеніту" з трансферних питань Костянтин Сарсанія розповів, наскільки високий інтерес до Андрія Аршавіна з боку мадридського "Реала".

"Почну з того, що перехід Аршавіна в один з іспанських клубів неминучий. Він продиктований великим і давнім бажанням самого Андрія грати в цьому чемпіонаті. Взимку, видно, ми його відпустимо".

"Що стосується "Реала", то цей клуб за хороші гроші продав Робіньо і, напевно, може дозволити собі покупку Аршавіна. Але треба почекати зими, тому що невідомо, як зміниться розклад сил в російських і іспанських клубах. Якийсь футболіст, можливо, не виправдає надій керівництва або отримає важку травму. А хтось, навпаки, несподівано додасть в майстерності. Аршавіним цікавиться не тільки "Реал", але й інші іспанські клуби. Так само, як і симпатії Андрія до іспанського чемпіонату не обмежуються "Реалом".

"Втім, на даний момент Андрій живе інтересами свого нинішнього клубу. Аршавін уміє грати корисно і ефективно навіть тоді, коли знаходиться не в самому кращому стані".

"На даний момент півзахисників калібру Андрія Аршавіна в російському футболі не видно. Для того, щоб команда не ослабла, нам доведеться придбати дорогого легіонера. Але ситуація ускладнюватиметься тим, що ліміт на легіонерів посилять. У наступному сезоні допускатиметься присутність лише чотирьох іноземців на полі в кожній команді".

Ці слова спростовують інформацію, яка з"явилася буквально вчора в британській пресі. Деякі видання повідомили, що лондонський "Тоттенхем" вже домовився з російським клубом про продаж Аршавіна за 15 мільйонів фунтів під час зимової перерви.

"Чемпионат"

Зараз ви читаєте новину «"Перехід Аршавіна в іспанський клуб неминучий" - Сарсанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути