четвер, 16 вересня 2010 10:50

"Партизан" не встояв після пострілу Срна (ФОТО)
23

Донецький "Шахтар" з рахунком 1:0 обіграв белградський "Партизан" в матчі першого туру групового раунду Ліги Чемпіонів. Єдиний м"яч у середині другого тайму забив капітан команди Даріо Срна.

"Шахтар" почав зустріч у традиційній атакуючій манері, проте белградці, які вміло оборонялися не дали "гірникам" створити безліч гольових моментів.

У другому таймі малюнок гри не змінився. "Гірники" пресингували, комбінували, але цього виявлялося недостатньо, щоб розкрити грамотно вибудовану оборону "Партизана".

Забити "Шахтарю" вдалося лише на 71 хвилині зі стандарту. Мілан Сміляніч порушив правила на Алексі Тейшейрі, і Срна потужним обвідним ударом залишив не при справах і стінку, і воротаря. Після цього підопічні Станоєвич помітно активізувалися, в кінцівці замкнувши господарів на їхній половині поля. Хороший шанс зрівняти рахунок втратив Саша Іліч, після удару якого Пятов кінчиками пальців відбив м"яч за лицьову. Поданий від кутового прапорця м"яч Радосав Петрович головою відправив воротареві в руки. У доданий час рахунок міг подвоїти Гай, але потрапив у штангу, повідомляє news.liga.net.

Фото: ФК "Шахтар"



Зараз ви читаєте новину «"Партизан" не встояв після пострілу Срна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути