пʼятниця, 21 серпня 2009 12:45

"Особливо хотів би відзначити Ілсіньйо" - Луческу

"Особливо хотів би відзначити Ілсіньйо" - Луческу

Післяматчеву прес-конференцію після перемоги над турецьким "Сівасспором" головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу за традицією почав із короткого аналізу поєдинку.

- "Шахтар" здобув дуже важливу перемогу на виїзді. У нас була серйозна мотивація. Команда вибула з Ліги чемпіонів і зобов"язана була гідно тут виступити. Природно, ставилося завдання пройти в груповий турнір Ліги Європи. Ми добре почали сьогоднішній поєдинок, при цьому забивши швидкий гол. По ходу матчу були моменти, коли "Сівасспор" вирівнював гру і деколи навіть мав деяку територіальну перевагу в середині поля. Але з часом суперники почали втомлюватися. І на перший план вийшли наші атаки. Сьогодні ми провели хорошу гру, особливо я хотів би відзначити Ілсіньйо. "Шахтар" ще має зіграти у матчі-відповіді з "Сівасспором", хоча, звичайно, всі думки вже будуть про гру за Суперкубок Європи з "Барселоною".

- Дуже добре, що "Шахтар" сьогодні виграв. Не було шкода, що "Сівасспор" не опинився на вашому шляху в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів?

- Дуже шкода, що в зв"язку з хворобою я змушений був знаходитися два тижні поза командою, відповідно, і команда була без мене. Напевно, це стало однією з причин того, що відбулося.

- Чи чекали ви, що в першому матчі вдасться здобути розгромну перемогу? І чи планувався вихід на поле Джуліуса Агахови?

- Заміна проводилася відповідно до поточного результату і ходу поєдинку. Хоча я задоволений тим, як діяв Гладкий на полі. Футболісти, які вийшли на заміну, достатньо швидкісні гравці, мова йде про Вілліана і Агахову. Вони створили обороні суперника чимало проблем.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Особливо хотів би відзначити Ілсіньйо" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути