субота, 26 вересня 2009 11:58

"Омоко відіграв на високому рівні" - Коваль

"Омоко відіграв на високому рівні" - Коваль

Юрій Коваль, який дебютував на посаді головного тренера "Зорі", таким чином прокоментував гру команди:

- Думаю, складно сказати щось нове. Ви все самі прекрасно бачили. Перед цією грою, до всього іншого, у нас виникли кадрові проблеми - один з провідних гравців нашої команди Олексій Курилов отримав травму. Також травма і в Андрія Гаврюшова. Тому складно було обрати на сьогодні правильну тактику. Але, я думаю, слід віддати належне футболістам, які, незважаючи на всі існуючі проблеми, через які ми не можемо нормально тренуватися і готуватися до ігор, все-таки демонструють характер, запас міцності й тактичний вишкіл.

- Не так давно "Зоря" не забила пенальті "Арсеналу", сьогодні не забила "Динамо". Чи будете ви переглядати кандидатуру штатного пенальтиста в команді?

- Звичайно, оскільки, сподіваюся, ми тепер будемо частіше бити пенальті (посміхається). А якщо серйозно, то в команді в принципі були штатні пенальтисти. Але пенальті - це, здебільшого, момент психології. Думаю, будемо знайомитися з хлопцями і відпрацьовувати певні моменти.

- Яка ситуація з фінансуванням у клубі?

- Більш детально про це повинні говорити керівники. Я, в усякому разі, був присутній при деяких моментах, і це мені додало оптимізму. Але між намірами і результатами існує велика дистанція. Для того, щоб вирішувати певні завдання, повинна бути стабільність. Чи буде вона - мені складно говорити. Але я спілкувався з губернатором області, із заступником мера міста, з низкою інвесторів, і сподіваюся, що всі наші проблеми в минулому. Критичну точку ми пройшли, і крива пішла вгору.

- У вашого попередника на посаді тренера "Зорі" після матчу з "Динамо" в минулому сезоні були претензії до одного гравця - Омоко. У вас до когось є претензії по сьогоднішньому матчу?

- Особливих претензій до всієї лінії оборони, включаючи воротаря, у мене немає. А Омоко, треба відзначити, відіграв на високому рівні.

- Як би ви оцінили якість поля на стадіоні "Динамо"?

- У даній ситуації - чим гірше було б поле, тим краще було б для нас (сміх у залі).

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Омоко відіграв на високому рівні" - Коваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути