субота, 26 вересня 2009 10:36

"Динамо" впевнено обіграло луганську "Зорю"

"Динамо" впевнено обіграло луганську "Зорю"

Восьмий тур чемпіонату України відкрив поєдинок київського "Динамо" і луганської "Зорі", який завершився перемогою господарів - 2:0.

На підопічних Валерія Газзаєва наступного тижня чекає вояж до Барселони на матч Ліги чемпіонів, тому зрозумілим було бажання "біло-блакитних" дістати перемогу "малою кров"ю". Можливо тому господарі не стали з перших хвилин форсувати події. Прикро, що в такій ситуації "Динамо" втратило Андрія Шевченка. На 19-й хвилині захисник "Зорі" Тарас Дурай в боротьбі за м"яч зачепив Шевченка ліктем, розбивши форварду обличчя в кров. Продовжити гру Шева не зміг і, через пару хвилин, був замінений Нінковичем.

І в цей самий момент "Динамо" вийшло вперед. Гусєв дійшов до лицьової, після чого впав на газон. Епізод неоднозначний, і дії Ігоря Покидько зайвий раз підтверджують це - рішення призначити пенальті арбітр прийняв з деякою паузою. "Зоря" протестувала, але, як завжди в таких випадках, марно. А Мілевський з "точки" був точний, після чого побіг на лаву запасних вітати свого друга Олександра Алієва з народженням доньки.

Закріпити перевагу господарям вдалося вже в другому таймі. В цьому випадку вже жодних питань не виникло. Єрьоменко гарно вирізав з правого флангу, і Гіоане, поклавши корпус, зльоту пробив під поперечину - 2:0.

Гості могли скоротити рахунок, але за пару хвилин до фінального свистка Мілько, виконуючи пенальті, не зміг переграти Богуша.

"Динамо" - "Зоря" - 2:0 (1:0)

Голи: Мілевський, 22-пен., Гіоане, 71.

"Динамо": 31. Богуш, 34. Хачеріді, 44. Леандро Алмейда, 3. Бетао, 5. Вукоєвич, 25. Юссуф (8.Алієв, 78), 11. Єрьоменко, 20. Гусєв, 7. Шевченко (36.Нінкович, 23), 10. Мілевський, 70. Ярмоленко (4.Гіоане, 58).

"Зоря": 99. Шуховцев, 5. Дурай, 44. Омоко, 19. Мелікян, 6. Каменюка, 8. Скоба, 14. Джихані, 22. Мілько, 11. Шевчук, 9. Антонов (17. Колесниченко, 56), 27. Лазарович (16. Грінченко, 78).

Попереджені: Вукоєвич 25, Леандро Алмейда 52, Мілевський, 82.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" впевнено обіграло луганську "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути