пʼятниця, 28 січня 2011 18:58

"Новий Конгрес ФФУ відбудеться і питання про Суркіса буде піднято" - Чілібі

"Новий Конгрес ФФУ відбудеться і питання про Суркіса буде піднято" - Чілібі

Думка про те, що новий Конгрес Федерації футболу відбудеться в інтерв'ю висловив найтитулованіший футболіст-ветеран України, головний тренер ветеранської збірної України, віце-президент Федерації футболу Одеської області Петро Чілібі:

"Конгрес необхідний і потрібно всі актуальні питання включити до порядку денного, щоб розставити, як то кажуть, всі крапки над "i", а яким буде результат - це делегатам вирішувати. Думаю, що новий Конгрес ФФУ все-таки відбудеться і питання про недовіру Суркісу буде піднято.

Ми, нейтральні футбольні фахівці, повинні знати претензії, що пред'являються нинішньому президентові ФФУ. І, якщо вони будуть аргументовані, думаю, більшість проголосує за його відставку, а якщо ні - то ні."

Петро Чілібі також розповів про те, як пройшла Рада регіонів, яка передувала Конгресу ФФУ:

"За день до пріснопам'ятного Конгресу ФФУ всіх делегатів зібрали на Раду регіонів, щоб написати Януковичу листа. І пішло-поїхало, почали розповідати, що всіх чекає завтра. Пізніше під'їхав віце-прем'єр Борис Колесников.

Він чітко пояснив: проблем ніяких немає, питання можна будь-які обговорювати і якщо Суркісу довіряє громадськість, хай працює Григорій Михайлович.

Президент, прем'єр-міністр і сам Колесников, в тому числі, підпишуть всі документи для розвитку українського футболу. Підготовка до Євро-2012 триває і йде на 101%, ніяких проблем немає."

Як відомо, раніше 38 з 49 колективних членів ФФУ на своїх виконкомах ухвалили рішення вимагати скликання позачергового Конгресу федерації з внесенням до його порядку денного питання про недовіру нинішньому президентові ФФУ.

Сьогодні - останній день, коли, відповідно до свого регламенту, ФФУ має визначитися з датою проведення нового Конгресу.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Новий Конгрес ФФУ відбудеться і питання про Суркіса буде піднято" - Чілібі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути