четвер, 02 грудня 2010 14:39

"Німцям перемога потрібна більше, ніж "Карпатам" - прогнози спеціалістів

"Німцям перемога потрібна більше, ніж "Карпатам" - прогнози спеціалістів

Напередодні сьогоднішнього матчу 5-го туру групового турніру Ліги Європи між дортмундською "Боруссією" та львівськими "Карпатами" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Віктор Скрипник, колишній захисник "Вердера": "3:1. Найслабшою ланкою "Боруссії" є оборона, яка часто діє неуважно, особливо на початку матчу. Якщо львів'яни відразу включаться в гру, у них з'явиться шанс відкрити рахунок. А далі можна зіграти на контратаках. Правда, така тактика не врятувала в недавньому поєдинку бундесліги іншу "Боруссію", з Менхенгладбаха.

Однак мені здається, що "Карпати" нині виглядають більш організованою і тактично грамотною командою, ніж останній суперник дортмундців. Важливо також не поступитися німцям у фізичній готовності. Зараз футболісти "Боруссії" просто літають по полю ...".

Володимир Лютий, колишній нападник "Шальке": "2:0. Львів'янам доведеться непросто. "Боруссія" зараз демонструє дуже злагоджену, потужну гру. Запас міцності у підопічних Юргена Клоппа настільки значний, що вони, пропускаючи гол першими, не тільки зрівнюють рахунок, а й потім буквально розривають суперника.

Футболістам "Карпат" потрібно перш за все гранично уважно зіграти в обороні. А якщо конкретніше, то бажано постійно пресингувати лідерів німецької команди - Гетце, Барріоса та Кагаву. Крім того, львів'янам, якщо вони планують вивезти з Дортмунда очки, доведеться грати всі 90 хвилин на граничних швидкостях".

Ростислав Поточняк, колишній захисник "Карпат": "3:0. "Боруссія" справляє сильне враження завдяки своєму гостроатакуючому стилю. Всі футболісти дортмундців швидкісні, постійно перебувають у русі, і знайти вагомі аргументи проти їх дій вкрай складно.

Звичайно, можна порадити "Карпатам" суворо діяти від оборони, не залишати вільних зон, однак за Олега Кононова "зелено-білі" в такий футбол не грають. Тому мені здається, що ми побачимо відкриту гру, в якій перевага буде на боці німців. До того ж німцям перемога потрібніша".

У четвер відбудуться чергові поєдинки групового турніру Ліги Європи. Матчі за участю українських клубів буде транслювати канал ICTV. Спочатку, о 20:00, глядачі зможуть подивитися матч "Карпат" в Дортмунді.

Ну, а о 22:05 розпочнеться трансляція з Мінська, де білоруський БАТЕ буде приймати київське "Динамо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Команда

Зараз ви читаєте новину «"Німцям перемога потрібна більше, ніж "Карпатам" - прогнози спеціалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути