понеділок, 25 січня 2010 11:06

"Нервувала трохи більше, ніж треба" - Олена Бондаренко

"Нервувала трохи більше, ніж треба" - Олена Бондаренко

Перша "ракетка" України Олена Бондаренко розповіла про прикру поразку від Женг, повернення Енін та своїх фаворитів Australian Open.

Олена, у першому сеті проти Женг ти вела 2:0, 4:2, мала сет-бол - але... Втомилась чи перенервувала?

Всього потроху. На тай-брейку, звичайно, здригнулася рука на сет-болі, але і протягом матчу були дуже прикрі м"ячі, які потрібно було брати. Десь не щастило, десь гарно зіграла суперниця. А іноді нервувала трохи більше, ніж треба. Не знаю щодо втоми, просто у вирішальні моменти Женг змогла забити. Може, не вистачило трохи везіння, помилок з її боку.

Перемога в Хобарті, потім вперше вийшла до четвертого кола "шолома" - в цілому задоволена стартом сезону?

У порівнянні з минулим, стартувала успішно. Можливо, сьогодні було трохи більше помилок, але з іншого боку, китаянка не давала зробити більше. Трішки прикро було так програти, але загалом я задоволена своїм тенісом і результатом.

Які матчі тут вдалося подивитися? Як розцінюєш форму Жюстін та її повернення в тур?

Дивилася гру Жюстін з Дементьєвою, Олену було дуже шкода. Чимось сьогоднішній поєдинок мені нагадав її (сміється). Бігала весь матч, а перемогти не змогла. Але гра була приголомшлива, обидві грали просто чудово. Вчора ще дивилися гру Возняцкі з Пеєр. Розклад не дуже вдалий, вечірні матчі не всі зручно дивитися. На сьогодні найкращий поєдинок, як на мене, Вікмайер - Енін.

Фаворити нинішнього турніру - що говорить з цього приводу жіноча інтуїція?

У чоловіків хотіла б перемоги Федерера - я завжди вболіваю за нього, і, мені здається, він цього року може виграти. У жінок дуже складно сказати. Більше схиляюся до Серени Вільямс.

Що з сестрою плануєте на найближчі дні?

Хочемо вже завтра летіти додому, там нас завжди чекають. Вже скучили за собачками (сміється). Пару днів відпочинемо, а потім - до Харкова, готуватися до матчу з італійками (наша збірна дебютує в Світовій групі Кубка Федерації поєдинком проти діючих чемпіонок 6-7 лютого. - Ред.).

Олена, що ти думаєш про ситуацію, яка склалася відносно Федерації тенісу України?

Я вже казала не раз і можу повторити: рівень, на який вийшла зараз збірна України в Кубку Федерації, - це результат спільної кропіткої роботи нинішнього складу ФТУ протягом декількох років. У нас склався чудовий колектив, ми разом пройшли довгий і складний шлях, і не можна допустити, щоб це було відкинуто. З іншою федерацією ні я, ні Катя працювати не будемо.

Сегодня | Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Нервувала трохи більше, ніж треба" - Олена Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути