неділя, 11 жовтня 2009 12:45

"Не сумніваюсь, що перемога України була справедливою" - Біліч

"Не сумніваюсь, що перемога України була справедливою" - Біліч

Після закінчення доленосного для хорватів матчу збірних України та Англії, головний тренер "клітчастих" Славен Біліч заявив що передчував такий неприємний результат подій для своєї національної команди.

"Трапилося те, чого ми так побоювалися. Проглядаючи матч в Дніпропетровську, я відчував себе так само погано, як зовсім недавно на "Вемблі" - навіть крісло піді мною нагадувало тренерське місце. Програш збірній Англії дуже болючий для хорватської команди, але я не сумніваюся в справедливості самої гри. Просто добре знаю, як складно налаштуватися на матч, маючи в кишені гарантовану путівку у фінальну частину турніру будь-якого рівня".

В той же час Біліч закликав всіх футболістів залишатися професіоналами до кінця. "Хоча тільки диво може врятувати нас, в Астану все одно ми поїдемо за перемогою. Ці три очки повинні хоч якось підсолодити гіркоту невдачі в цьому відбірному циклі" - підсумував тренер.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Не сумніваюсь, що перемога України була справедливою" - Біліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути