вівторок, 23 листопада 2010 13:30

"Не хочу, щоб все залежало від останньої гри" - Луческу про матч з "Партизаном"

"Не хочу, щоб все залежало від останньої гри" - Луческу про матч з "Партизаном"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що в сьогоднішньому матчі "Партизан" буде боротися до останнього, хоча і втратив всі шанси вийти в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Це гра Ліги чемпіонів, і незалежно від ситуацій, в яких команди знаходяться, вони обов'язково віддадуть всі сили для перемоги. Крім того, не забувайте, що є й фінансова сторона Ліги чемпіонів - можна заробити 800 000 євро за матч.

Я б вважав за краще навпаки - щоб "Партизан" мав шанси хоча б на потрапляння до Ліги Європи. А так - жодних шансів немає, вони будуть напевно спокійними і розслабленими, у зв'язку з чим спробують на футбольному полі показати всі свої вміння і майстерність. Плюс - кожна перемога додає рейтингові очки. Напевно в цьому році вони стануть чемпіонами країни, і ці очки допоможуть їм у кваліфікації. Тому ми готуємося і знаємо, що буде важка гра", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також підкреслив, що хотів би вирішувати питання виходу в плей-офф в останньому матчі.

"У мене в голові зараз тільки одне завдання - гра з "Партизаном", з сильною командою, яка теж грає в Лізі чемпіонів. А що будуть робити в іншій грі "Арсенал" і "Брага", мене не сильно цікавить. Я дуже не хотів би, щоб все вирішувалося в останньому турі, адже ви знаєте, що вирішувати завдання в останніх матчах завжди дуже небезпечно. Не хочу, щоб все залежало від останньої гри", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Партизан" - "Шахтар" розпочнеться сьогодні, 23 листопада, о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу, щоб все залежало від останньої гри" - Луческу про матч з "Партизаном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути