Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 14:59

"Не хочу думати про поразку моєї команди" - Луческу

"Не хочу думати про поразку моєї команди" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу не допускає і думки про поразку в завтрашньому матчі ліги чемпіонів проти португальської "Браги".

"Це остання гра в цьому прекрасному році. Саме від цієї ідеї і будемо виходити. Хотілося б, щоб завершальний матч приніс нам успіх. Крім того, хочу, щоб була виправданою та інформація, що "Шахтар" визнано найкращою командою листопада.

Ще хотілося б, щоб у наших гравців поки не було "відпускного настрою", а вони б вийшли на поле і віддали всі сили для досягнення позитивного результату. Я не хочу думати про поразку моєї команди, тому що вона завтра повинна перемогти", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також відзначив, що "Шахтар" чекає дуже важка гра, адже завтрашня "Брага" не буде "Брагою" перших двох ігор, коли тільки починався груповий турнір. "Останні три матчі вони виграли, не пропустивши жодного голу, і, напевно, тому гірше стали виступати в чемпіонаті - всі свої сили кинули на Лігу чемпіонів. У нас великих проблем зі складом немає.

Вчора на тренуванні отримав невелику травму Морено, крім того - Віценець відчув біль, і Чижов ушкодився три дні тому. Плюс Фернандіньо вже вирушив до Бразилії, де буде проходити процес відновлення. У цілому ж 23 футболіста готуються до завтрашнього матчу", - сказав він.

За словами Луческу, його не турбує, що командам доведеться грати в холодну погоду. "Я згадую, як у 2003-му році ми грали з "Бешикташем" проти київського "Динамо", виграли 3:1 в Стамбулі, а потім приїхали до Києва при температурі -11 градусів. У команді був бразильський футболіст з прізвищем Аморал, який вийшов на передматчеве тренування і, оскільки замерз, почав плакати.

Інші бразильці - Заго, наприклад - не мали ніяких проблем і навіть не помітили цю погоду. Гравці швидко входять в атмосферу гри і не відчувають цього холоду. А завдяки великій кількості наших уболівальників, завтра температура як мінімум на чотири-п'ять градусів буде вищою. Температура +1 за прогнозом, додаємо ще п'ять градусів від уболівальників - вже +6. Це нормально.

Буває і в Португалії температура +6, так що в цьому немає абсолютно ніякої проблеми. Ніяких можливих алібі ні в однієї команди бути не може, так що хто буде сильнішим - той і виграє.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Брага" відбудеться 8 грудня на "Донбас Арені". Початок матчу о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу думати про поразку моєї команди" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути