субота, 04 грудня 2010 11:34

Брандао передав "Шахтареві" ящик французького шампанського

Брандао передав "Шахтареві" ящик французького шампанського

"Футбол - це мистецтво" - під такою назвою в Парижі була виставлена колекція робіт української художниці Тетяни Пономаренко-Левераш. Природно, прикрасою залу стала колекція портретів гравців "Шахтаря", Мірчі Луческу і Ріната Ахметова.

Подолавши на особистому літаку відстань в 900 кілометрів від Марселя до Парижа, виставку відвідав колишній гравець "гірників" Брандау. Коли він виступав за "Шахтар" Левераш малювала і його теж! Користуючись нагодою, Брандау передав відеопривіт колишній команді, в якому, згадавши російську мову, розповів про те, що дуже сумує за хлопцям, тренером, президентом клубу і Україною.

Також у своєму зверненні гравець зізнався в тому, що пильно стежить за іграми "Шахтаря" в Лізі чемпіонів і щиро бажає донеччанам успіхів у цьому турнірі. Крім цього, своїм друзям Бренді передав французьке шампанське, яке Тетяна Пономаренко-Левераш пообіцяла передати особисто в руки Мірчі Луческу. Художниця виконала свою обіцянку, запросивши сьогодні наставника "Шахтаря" і декількох гравців у свою галерею.

Звернення Брандау дивилися дружно: Мірча Луческу, Даріо Срна, Едуардо, Андрій П'ятов, Дмитро Чигринський і Томаш Хюбшман. Всі були приємно здивовані сюрпризом і не приховували своїх емоцій. Причому, було помітно, що вони теж нудьгують за товаришем.

У процесі перегляду художниця передала Містеру обіцяне шампанське. Але символічну процедуру його відкриття наставник переадресував Даріо Срні, жартома пославшись на те, що відкорковувати пляшки він не вміє. На що Даріо зреагував миттєво: "Містер, але я теж не вмію!". Андрій П'ятов тут же пожартував, що Срна вміє відкривати тільки українське шампанське. На допомогу капітану прийшов Томаш Хюбшман. Скуштувавши кілька ковтків напою, футболісти разом з тренером подякували Брандау за подарунок і зі словами: "Треба працювати!" - відправилися готуватися до матчу.

Раніше повідомлялося, що Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) визнала донецький "Шахтар" кращим футбольним клубом планети в листопаді.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Брандао передав "Шахтареві" ящик французького шампанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути