Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 10:44

"Навіть "Барселона" не ідеальна" - Гай

"Навіть "Барселона" не ідеальна" - Гай

"Шахтар" - останній, хто перемагав "Барсу" в єврокубках, - 3:2 минулої зими на "Ноу Камп". За останній рік гірники тричі зустрічалися з "Барсою", окрім перемоги, зазнали поразки в Лізі чемпіонів - 1:2 і Суперкубку - 0:1. Рецепт гри проти каталонців дає півзахисник "Шахтаря" Олексій Гай:

- Головне - забути всі розмови, що ця команда зараз краща в світі, що у неї немає слабких сторін, що вона будь-якому суперникові може забити стільки, скільки захоче. Потрібно викинути все це з голови. Якщо у команди є впевненість у своїх силах, то їй все одно, проти кого і на якому стадіоні грати. Немає ідеальних команд. Гра на гру не приходиться, помилки бувають навіть у найбільших. Думаю, як мінімум пара моментів, коли можна зловити суперника на контратаці, у "Динамо" буде. Чи зуміють вони їх використати - інше питання. Класні команди тим і відрізняються, що уміють витискати максимум з мінімуму. Чи допоможе Шева? Поза сумнівом. В Андрія величезний єврокубковий досвід. І чисто психологічний момент: Шевченко грав на "Ноу Камп" і забивав там.

- І все-таки, що головне для "Динамо"?

- Вміння терпіти і терпляче чекати свого шансу.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Навіть "Барселона" не ідеальна" - Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути