Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 08:56

"Ще не говорив з Чигринським про "Динамо" - Гвардіола

"Ще не говорив з Чигринським про "Динамо" - Гвардіола

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола напередодні матчу групового етапу Ліги чемпіонів з київським "Динамо" повідомив, що на відміну від французького форварда каталонців Т"єррі Анрі півзахисник Андрес Іньєста готовий взяти участь в цій грі, пояснив, чому, на його думку, "Барселона" не є фаворитом Ліги чемпіонів цього сезону, і розповів про сильні сторони найближчого суперника.

" Т"єррі Анрі не зіграє в матчі з киянами. У нього травма лівого стегна, через яку він не гратиме 6-7 днів. Іньєста навпроти повністю відновився після травми, і це хороша новина для нас.

Якщо є якась команда в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, яку точно не можна вважати фаворитом, то це саме "Барселона", оскільки ще ніколи і нікому не вдавалося вигравати Лігу два роки поспіль. Ми впевнені в своїх силах після успіху минулого сезону, але ми усвідомлюємо, що нам требадуже добре попрацювати, щоб повторити це досягнення. Скромність допомогла нам перемогти, але у футболі потрібно щодня наново доводити свою силу.

Я поки що не говорив з Дмитром Чигринським про "Динамо". Ця команда очолює національний чемпіонат України і володіє такими хорошими гравцями, як Шевченко і Гусєв. Під керівництвом Валерія Газзаєва динамівці дуже грамотно грають тактично", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Ще не говорив з Чигринським про "Динамо" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути