понеділок, 02 листопада 2009 11:17

"Насправді Орасіо грав краще за мене" - Стаховський

"Насправді Орасіо грав краще за мене" - Стаховський
Українець Сергій Стаховський, який здобув перемогу на турнірі в Санкт-Петербрузі, прокоментував свій фінальний поєдинок на післяматчевій прес-конференції.

"Протягом усього сьогоднішнього матчу не почував себе досить свіжим, накопичилася вже певна втома. Насправді Орасіо сьогодні грав дійсно краще за мене. Він краще подавав і приймав, краще пересувався по корту, допускав менше невимушених помилок", - зазначив Стаховський.

"Проте, мені вдалося добре збиратися у вирішальні моменти, ті маленькі шанси, які у мене були, я використовував і здобув підсумкову перемогу. Він у ключові моменти практично не помилявся, мені доводилося всі очки завойовувати самому без подарунків", - заявив тенісист.

"Сподіваюся, що наступний свій турнір буду вигравати вже в якості гравця сіяного, так як проходити через кваліфікацію, звичайно, складно. Не варто себе так мучити, до себе треба бути більш уважним, тому що грати ще дуже довго доведеться. А конкретно в цьому сезоні зіграю ще турнір у Парижі та Братиславі", - сказав Стаховський.

gotennis.ru
Зараз ви читаєте новину «"Насправді Орасіо грав краще за мене" - Стаховський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути