субота, 31 жовтня 2009 16:58

"До кінця не вірив, що зможу обіграти Сафіна" - Стаховський

"До кінця не вірив, що зможу обіграти Сафіна" - Стаховський
Український тенісист Сергій Стаховський, який вийшов у фінал турніру в Санкт-Петербурзі, обігравши в півфіналі Марата Сафіна, прокоментував результат зустрічі.

"Я думаю, що в третьому сеті мене врятувала подача. Оскільки грати з Маратом у розіграші досить важко, він грав швидко й агресивно. Тому я списую свою перемогу на подачу", - сказав український тенісист.

На питання, чи не боїться він, що йому, як Євгену Корольову на Кубку Кремля, будуть ставити питання про те, навіщо він обіграв Марата, Стаховський зауважив, що Сафін є його кумиром ще з ранніх років.

"Його могли так сказати тому, що він росіянин. А я із сусідньої держави. Звичайно, це неприємно, тому що Марат завжди був одним з моїх кумирів ще з юніорських часів. Тому в мене зараз якісь незрозумілі відчуття всередині, якоїсь незручності, чи що. Я до кінця не вірив, що зможу обіграти Марата, адже він непередбачуваний гравець", - додав Стаховський.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «"До кінця не вірив, що зможу обіграти Сафіна" - Стаховський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути