вівторок, 27 квітня 2010 10:53

"Наше завдання - добудувати об"єкти до Євро за 15 місяців" - губернатор Львівщини

"Наше завдання - добудувати об"єкти до Євро за 15 місяців" - губернатор Львівщини

Передача у державну власність майнових комплексів стадіону та аеропорту допоможе надолужити графік підготовки Львова до Євро-2012 в стислі терміни. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль в інтерв"ю Інформаційному центру "Україна-2012".

За словами В. Горбаля, саме до міста Лева сьогодні буде прикуто найбільшу увагу центральної влади - адже з чотирьох міст, які готуються до чемпіонату, Львів - єдине, роботи в якому ведуться виключно за державний рахунок.

"Після входження всіх об"єктів в графік, узгоджений з УЄФА, не виключено, що підключаться й інші інвестори. Але поки ситуація залишається критичною, ми не можемо дозволити собі витрачати час на пошуки засобів та переговори з підприємцями. Наше першочергове завдання - повністю зосередитися на тому , щоб добудувати об"єкти в строк - за 15 місяців", - підкреслив він.

В. Горбаль також додав, що до Львова з метою інспекції об"єктів щотижня буде приїжджати комісія з Києва. Продовжують свій контроль в постійному режимі також й експерти УЄФА.

Чиновник повідомив, що процедура передачі справ будівництва нового стадіону новому генеральному підряднику компанії "Альтком" завершується. За його словами, будівельники довозять необхідну техніку і найближчим часом розгорнеться робота по всій ділянці.

Нагадаємо, раніше президент УЄФА Мішель Платіні зустрівся з Президентом України Віктором Януковичем і поставив умову протягом двох місяців показати реальні результати в роботі з підготовки до Євро-2012.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Наше завдання - добудувати об"єкти до Євро за 15 місяців" - губернатор Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути