Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2009 09:23

"Нам пощастило з жеребкуванням" - Блохін

"Нам пощастило з жеребкуванням" - Блохін

Екс-тренер збірної України Олег Блохін, з яким команда домоглася поки що найгучніших успіхів, прокоментував жеребкування стикових матчів за вихід у фінальну частину ЧС-2010. Під керівництвом Блохіна Україна двічі грала з Грецією (1:1 у Києві та 1:0 в Афінах).

Так, ми перемагали команду Греції, але з тих пір багато води витекло, - говорить Олег Володимирович. - Від того складу в греків, напевно, не залишилося й половини команди. Легкими ці ігри для нашої команди не будуть. Хоча у греків зараз відбувається зміна поколінь, а це не безболісний процес.

Це найвдаліший варіант для нас?

Звичайно, на тлі інших можливих суперників греки виглядають слабшими, але заздалегідь у них вигравати не варто. Хоча, ще до жеребкування я був впевнений, що нам попадеться збірна Греції.

Чи можна говорити про наш фарт?

Не люблю це слово. Але без фарту в футболі, як і в житті, нікуди. Якщо згадувати той відбірковий цикл, коли ми грали з греками, то в київському матчі пощастило їм, на виїзді - нам. В Афінах ми стримали атаки греків, дочекалися свого моменту, і Андрій Гусін наприкінці матчу приніс нам перемогу. На сьогоднішній день нам пощастило з жеребкуванням. Було б непогано, щоб нам ще пощастило і в матчах плей-офф.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «"Нам пощастило з жеребкуванням" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути