Ексклюзиви
середа, 21 липня 2010 08:46

"На прохання "Арсеналу" суму трансферу Едуардо ми не розголошуємо" - Палкін

"На прохання "Арсеналу" суму трансферу Едуардо ми не розголошуємо" - Палкін

Нарешті-то буде поставлена крапка у тривалій епопеї з переходом 27-річного хорвата бразильського походження Едуардо да Сілви з лондонського "Арсеналу" в "Шахтар".

Кажуть, ніби капітан "Шахтаря" Даріо Срна відіграв не останню роль у тому, щоб переконати футболіста в необхідності змінити обстановку і почати нове життя.

Сам Срна, який зустрічав Едуардо в донецькому аеропорту, сказав, що до підписання контракту нічого коментувати не хоче, хоча власні "цитати" в пресі читає з інтересом. "Якщо в останні дні я з кимось і говорив про Едуардо, то точно не з журналістами", - запевнив Срна.

А ось що сказав генеральний директор "Шахтаря":

"Не думаю, що можуть виникнути обставини, які завадять нам у середу завершити угоду, - сказав "СЭ" Сергій Палкін, в кабінеті у якого в цей момент ще знаходилися Едуардо і його агент. - Ретельний огляд "підозрілої" ноги футболіста проведений в Лондоні, а на інші обстеження медикам потрібно ще годин п'ять. Розраховуємо, що в другій половині дня чотирирічний контракт з Едуарду буде підписаний. На прохання "Арсеналу" суму трансферу гравця ми не розголошуємо.

Зараз ви читаєте новину «"На прохання "Арсеналу" суму трансферу Едуардо ми не розголошуємо" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути