Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2010 10:24

"На дворі квітень, а ми ще боремося за три титули - це багато про що говорить" - Моуріньо

"На дворі квітень, а ми ще боремося за три титули - це багато про що говорить" - Моуріньо

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо поділився думками про майбутній матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів проти московського ЦСКА.

Наставника італійців абсолютно не цікавить штучний газон. Разом з тим він зауважив, що якщо з 32 команд у Лізі Чемпіонів 31 грає на природних полях, а одна - на штучному, це не зовсім правильно. Всі повинні бути в рівних умовах.

"ЦСКА, напевно, легше. Наші чемпіонати абсолютно різні, їх не можна порівнювати. ЦСКА переніс гру з "Зенітом". Всі ми знаємо, що це пов"язано із сумними подіями, але факт залишається фактом", - відзначив Моуріньо.

"Думаю, московський клуб намагатиметься забити. Ми ж теж сподіваємося провести один або два м"ячі", - додав він.

Моуріньо також заявив, що той факт, що його команда мало забиває в матчах Ліги Чемпіонів, в цілому не позначається на результатах команди.

"Не забувайте, що чотири останні матчі в Лізі Чемпіонів ми виграли. До того ж, ми виступали в групі, де грали тільки Чемпіони країн, це складніше, ніж грати в квартеті з другими і третіми командами. Ліга Чемпіонів і Серія А - різні турніри . У Лізі для нас важливо саме створювати моменти. Крім того, ми разом з "Баварією", граємо в трьох турнірах - чемпіонаті та Кубку країни і Лізі Чемпіонів. Те, що на дворі вже квітень, а ми все ще боремося за три титули - це багато про що говорить ", - сказав наставник нерадзуррі.

Нагадаємо, що перший чвертьфінальний матч Ліги Чемпіонів між "Інтером" і ЦСКА закінчився перемогою міланського клубу з рахунком 1:0. Матч-відповідь відбудеться сьогодні в Москві.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"На дворі квітень, а ми ще боремося за три титули - це багато про що говорить" - Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути