неділя, 14 лютого 2010 14:48

"Муту ніколи не входив у сферу інтересів моїх команд" - Газзаєв

"Муту ніколи не входив у сферу інтересів моїх команд" - Газзаєв

Наставник киян Валерій Газзаєв спростував інформацію румунської газети ProSport про інтерес його команди до 31-річного форварда "Фіорентини" Адріана Муту, повторно викритого в січні цього року у вживанні допінгу, - на цей раз препарату сибутрамін.

"Лінія атаки в "Динамо" на сьогоднішній день відмінно укомплектована, - сказав Газзаєв. - Маючи у розпорядженні гравців збірної України Шевченка, Кравця, Мілевського, Ярмоленка і молодого Зозулю, який наближається до їх рівня, не бачу необхідності в придбанні нових виконавців цього амплуа.

А Муту ніколи не входив у сферу інтересів команд, якими я керував, - і не тільки у зв"язку з проблемами футболіста з допінгом".

Нагадаємо, що допінг-проба румунського форварда, яка була узята 10 січня, дала позитивний результат на заборонений препарат сибутрамін, після чого Муту був відлучний від футболу. Скоро футболіст буде викликаний до суду, щоб пояснити там, як речовина потрапила в його організм.

Існує надія, що дискваліфікація Муту складе всього три місяці. При цьому румунському виданню ProSport стало відомо, що київське "Динамо" готове викупити права на футболіста ще до виголошення вироку. Президент киян Ігор Суркіс, нібито, вже зробив пропозицію "фіалкам". Сума, запропонована українцями, невідома.

За матеріалами СЭ, Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Муту ніколи не входив у сферу інтересів моїх команд" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути