неділя, 29 листопада 2009 11:02

"Можливість зіграти буде надано кожному гравцеві" - Павлов

"Можливість зіграти буде надано кожному гравцеві" - Павлов
Микола Павлов, головний тренер "Ворскли", прокоментував гру підопічних після нічиєї з "Дніпром" (2:2).

- Я радий, що вперше після того, як я пішов із Дніпропетровська, команда, очолювана мною, тут зіграла внічию. Після фіналу Кубка України минуло рівно півроку. Хлопцям ми говорили, що "Зоря", "Оболонь" - не ті команди, з якими можна себе перевірити по-справжньому в той момент, коли у нас справи стали йти гірше. І я дуже радий, що сьогодні, півроку після гри з такою командою, як "Дніпро", ми виявили характер і добре зіграли. Ну і думаю, що результат закономірний. Раніше завжди команди, очолювані мною, програвали тут по грі.

- На чиїй совісті гол з кутового?

- Я думаю, це майстерність Калиниченка.

- Гру вашої команди можна назвати найкращою в чемпіонаті?

- Одна з найкращих. А враховуючи те, що в порівнянні з фіналом Кубка півроку тому, сьогодні в основному складі не було трьох футболістів, а грали інші гравці, і те, що ми нікого не запрошували, а черпаємо резерви з власних кадрів, думаю, гра була хороша.

- Не стосовно сьогоднішнього матчу. Довгими зимовими вечорами при словосполученні "Дніпро" (Дніпропетровськ) вас не мучить совість?

- Мучить. Якщо ви маєте на увазі історію того, як я пішов, то справжню правду знають тільки ті, хто був до того причетний.

- Так озвучте її нарешті...

- Гроші футболістам тоді платили знаєте хто? Тільки мої друзі. А нинішній мер міста (він тоді їм не був) дав безкоштовно 25 квартир (підвищеним тоном). І за рахунок цього гравці трималися тут. А коли грошей не стало, футболісти почали йти в інші команди. І щоб їх зберегти в Україні, вони опинилися там, у Києві.

- Тобто ви - український патріот?

- Звичайно. І так буду робити завжди! Головне - футболісти, а не ті, хто навколо футболу. І совість мене в цьому плані не мучить...

- Ви ж сказали, що мучить...

- Я думав спочатку інше. А ви виявляється з того покоління?

- Як ви оцінюєте гру молодого Матвєєва і не вважаєте, що тепер Ярмашу важко тепер буде пробитися в основу?

- Перед грою у мене були сумніви, кому довірити місце в основі. Крім Ярмаша є ж ще один основний гравець - Кулаков. Але вони трохи хворіли до цього і останній раз грали місяць тому, а з огляду на те, що однією із сильних сторін "Дніпра" є зв"язка Денисов - Феррейра, ми в першу чергу потурбувалися про те, щоб убезпечити себе від них. У цій ситуації Далкку та Красноперов, думаю, зіграли непогано. Останній до речі грав не тільки правого півзахисника, але і опорного, і лівого. А Матвєєв дві гри поспіль зіграв достойно. Ну а те, що ми двічі поспіль пропускали по два м"ячі, що нам не властиво, говорить про силу суперників.

У нас команда, яка більше грає внічию і програє, ніж виграє, а в цьому випадку треба робити перестановки в складі. Тому можливість проявити себе буде надаватися кожному гравцеві, і не тільки Ярмашу.

ФК "Дніпро"
Зараз ви читаєте новину «"Можливість зіграти буде надано кожному гравцеві" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути