понеділок, 03 листопада 2008 09:23

"Моє серце готове вибухнути. Я плакав" - Хемілтон

Чемпіон світу 2008 року Льюіс Хемілтон не знайшов слів, щоб виразити свої відчуття після фінішу Гран-прі Бразилії.

"Коли перетнув лінію фінішу, не знав, чи є у мене титул, а потім, вже в першому повороті команда сказала, і я просто був у захваті".

"Це просто неймовірно, мені потрібно віддихатися. Неможливо описати що трапилося словами. Не можу говорити. Мої друзі, моя сім"я і мій бвтько тут, вся команда працювала фантастично, і всі жертви були не зайві", - говорить Льюіс.

"Не думаю, що усвідомив, що відбулося. Я тільки що провів найбільш напружену гонку в кар"єрі, і моє серце все ще жене вперед. Я просто вдячний команді за ту можливість, яку вона мені надала. Величезна пошана "Макларену" і "Мерседесу" за цей чудовий шанс, моїй сім"ї, яка приїхала сюди і підтримувала мене, всім людям вдома. Без низ них я б цього не зробив".

"Моє серце готове вибухнути. Не знаю, як я зберіг холоднокровність, мені дуже пощастило, особливо на останньому колі. Збулася моя мрія. Я збираюся відсвяткувати з сім"єю. І ми відзначимо разом з командою - можете не сумніватися".

"Я не думаю, що зможу описати словами те, що відчуваю. Я дуже схвильований. Я плакав. Моє серце такенапружене, думаю, всі відчували те ж саме. Я горджуся командою і своєю сім"єю", - розповів про свої емоції новий чемпіон світу.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Моє серце готове вибухнути. Я плакав" - Хемілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути