Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2010 18:37

"Моуріньо - особливий тренер" - Роналдо

"Моуріньо - особливий тренер" - Роналдо

Півзахисник "Реала" Кріштіану Роналду зізнався, що йому подобається Жозе Моуріньо, і розповів про виступ команди у цьому сезоні.

"Він особливий тренер. Моуріньо довів, що є одним з найкращих фахівців у світі. Напевно, тому його і не люблять - тому що він особливий, через його характер, через те, що він топ-тренер.

Я добре знайомий з Моуріньо. Він мені дуже подобається - я знаю його характер, він та людина, яка любить перемагати. Саме тому він не подобається людям.

Ми вибули з Ліги чемпіонів, Кубка Іспанії, так що, звичайно, не дуже цьому раді. Тим не менше, все ще можемо перемогти в чемпіонаті. Будемо розчаровані, якщо не виграємо нічого. Така команда, як "Реал", повинна щось вигравати кожен рік.

Але в даний момент "Барселона" трошки сильніша, ніж ми, тому що вона перемогла нас у двох матчах у цьому сезоні. Думаю, можемо поліпшити гру і бути сильнішими. Так що якщо нічого не візьмемо в цьому році, то обов"язково зробимо це в наступному ", - цитує Роналду Sky Sports.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Моуріньо - особливий тренер" - Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути