Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 15:58

"Мілевський... Ні стартової швидкості, ні дистанційної" - колишній гравець "Шахтаря"

"Мілевський... Ні стартової швидкості, ні дистанційної" - колишній гравець "Шахтаря"

Володар Кубка СРСР-80 -83 у складі "Шахтаря" Віктор Грачов про перспективи київського "Динамо"

"Я б не "ховав" "Динамо" завчасно. Так, важка група, але шанс киян полягатиме в тому, що рівні команди один у одного очки повідбирають. Вважаю, 9 очок в цій групі - прохідний бал, тобто всього лише три домашні перемоги, а якщо ще вдасться й нічию на виїзді де-небудь "зачепити"... Правда, не знаю де: "Арсенал" очки не дарує, в Туреччині будь-якій команді не солодко буде, "Порту" - це вам не "Спортинг" і не "Бенфіка", рівень набагато вищий. Не можу говорити про тактику "Динамо" в окремо узятому матчі, Юрій Сьомін - розумний тренер, і сам знає, як її будувати".

"По грі та футболістам. Оборона у "Динамо", думаю, не збалансована. Мені імпонує бразилець Бетао і особливо Михалик в центрі. А Діакате, наприклад, слабка ланка. Таке враження, що африканець здобув погану футбольну освіту: часто помиляється, багато голів з-під нього забивається, в Україні іноді пробачають, в Лізі такого не буде. У півзахисті явно не вистачає Гусєва і Корреа, зате в центрі є Юссуф і Вукоєвіч. Не розумію, чому останнім часом хорвата критикують, в ньому я бачу серйозний потенціал. Краї ось не вражають, особливо зліва".

"Що стосується нападу, "Динамо" для ЛЧ не перешкодив би ще один форвард - швидкий, вибуховий, забивний. Бангура - так, без питань. А ось Мілевський придатний хіба що для матчів з "мертвим" "Спартаком", коли на місці обігравав по два захисника, адже швидкості - ні стартової, ні дистанційної. І взагалі, про "Спартак" треба давно забути, справжнє випробування тільки починається, такий "Спартак" хто хочеш міг пройти".

"І ще хочу додати, може, і не в тему. На питання, скільки повинно бути бразильців в європейській команді, бразилець Андерсон з "Ліона" якось сказав: "Два - чудово, три - трагедія, чотири - катастрофа". Висновки робіть самі".

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський... Ні стартової швидкості, ні дистанційної" - колишній гравець "Шахтаря" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути