Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 10:02

"Мілан" виграє сьому Лігу Чемпіонів в своїй історії

Автор: AFP
 

Італійський "Мілан" в сьомий раз в своїй історії став переможцем Ліги Чемпіонів УЄФА. У фіналі розіграшу сезону 2006/07, який відбувся на Олімпійському стадіоні в Афінах, "Мілан" з рахунком 2:1 обіграв англійський "Ліверпуль", повідомляє Лента.Ру.

Гра проходила з невеликою кількістю голевих моментів, і всі три м"ячі було забито наприкінці кожного з таймів. На 45-ій хвилині "Мілан" отримав право на штрафний удар метрах в двадцяти від воріт "Ліверпуля". До м"яча підійшов Андреа Пірло, який завдав могутнього удару – м"яч летів в руки голкіперові англійської команди Хосе Рейні, але змінив напрям після того, як зрикошетив від грудей форварда "Мілана" Філіппо Індзагі та влетів в сітку. Саме на Індзагі й був записаний перший гол.

На 82-ій хвилині Індзагі оформив дубль. Після передачі бразильця Кака нападаючий вийшов наодинці з Рейною, прокинув м"яч мимо воротаря, а потім вразив ворота "Ліверпуля". Футболістам англійського клубу на 89-ій хвилині вдалося відіграти один м"яч, коли після серії рикошетів голландський форвард Дірк Куйт головою уразив ворота Діди, але зрівняти рахунок мерсісайдці не змогли. Італійці узяли у англійців реванш за поразку у фіналі 2005 року, коли вони вели з рахунком 3:0, але не втримали перевагу і програли в результаті в серії пенальті.

Таким чином, "Мілан" додав ще один Кубок чемпіонів до трофеїв, завойованих раніше в 1963, 1969, 1989, 1990, 1994 і 2003 роках. За числом перемог в Лізі чемпіонів італійський клуб поступається тільки мадридському "Реалу", який ставав клубним чемпіонів Європи дев"ять разів.

"Мілан" - "Ліверпуль" 2:1 (Індзагі - 45, 82; Куйт - 89)

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" виграє сьому Лігу Чемпіонів в своїй історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути