пʼятниця, 13 лютого 2009 12:35

"Мілан" подвоїв ставки

"Мілан" подвоїв ставки

Італійський "Мілан" спробує викупити Девіда Бекхема з "Лос-Анджелес Гелаксі", подвоївши пропоновану за гравця суму. 7 лютого американський клуб відхилив пропозицію продати Бекхема за сім мільйонів доларів, а зараз "Мілан" готовий заплатити за півзахисника збірної Англії близько 14 мільйонів доларів, пише англійське видання The Sun.

Бекхем почав виступати за італійську команду в січні 2009 року на правах оренди. Угода розрахована до 9 березня, після чого англієць повинен повернутися в розташування "Гелаксі". Сам Бекхем вже заявив про бажання залишитися в "Мілані" і після закінчення терміну оренди, оскільки це істотно підвищить його шанси на попадання в збірну команду на чемпіонат світу в Південній Африці у 2010 році.

"Мілан" розглядає два варіанти збереження футболіста в складі: продовжити договір оренди до кінця сезону-2008/09 або викупити контракт Бекхема "Лос-Анджелес Гелаксі". За інформацією lenta.ru, нова пропозиція американському клубу буде зроблена 13 лютого.

Англієць підписав п"ятирічний контракт з "Гелаксі" в 2007 році. За умовами угоди, він заробить 250 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" подвоїв ставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути