пʼятниця, 06 лютого 2009 13:50

"Мілан" вмовляє продати Бекхема за 4,5 млн

Автор: liveinternet.ru
  Девід Бекхем
Девід Бекхем
Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем, який зараз грає за "Мілан" на правах оренди, погодив із італійським клубом умови особистого контракту. Як повідомляє "La Gazzetta dello Sport", футболіст у разі переходу буде заробляти приблизно 4 мільйонів фунтів за сезон плюс збереже право вільно використовувати свій образ у власних інтересах (а це вже щось).

Президент "Мілана" Адріано Галліані вже багато разів заявляв, що бажає втримати англійця у складі "Россонері", але сам вступати в конфронтацію з американцями не бажає. Наразі гравцю необхідно буде будь-якими способами розірвати угоду з "Гелаксі", а вже потім у справу повинні вступити італійці, - повідомляє "Тerrikon".

Як вже писала "Gazeta.ua", контракт колишньої зірки "Манчестер Юнайтед" з "Лос-Анджелес Гелексі" закінчується в 2011 році.

Сам Бекхем також не сидить на місці... Наразі його власний юридичний відділ шукає компроміс із "Гелаксі" для мирного вирішення проблемного питання. Але поки Бекхем залишається гравцем американської команди.

SA

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" вмовляє продати Бекхема за 4,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути