Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2008 12:51

"Мілан" підтвердив трансфер Девіда Бекхема

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані підтвердив, що клуб збирається купити англійця Девіда Бекхема. Вже якийсь час назад було відомо, що Бекс тренуватиметься з "червоно-чорними", поки в сезоні MLS наступила перерва. Природно, це породило хвилю чуток, але тепер Галліані все прояснив.

"Бекхем хоче тренуватися і грати за "Мілан", - заявив Адріано авторитетній італійській газеті IlCorriereDellaSera. - І ми хочемо бачити його в команді. Він прибуде в січні, а ми підпишемо його до кінця сезону.

"Це не просто операція, здійснена тому, що відкривається трансферне вікно. Це приголомшливий трансфер. Він зможе допомогти Анчелотті в Серії А і Кубку УЄФА. Сьогодні футбол - це не тільки тактика і техніка. Це ще й спонсори і повні стадіони. Ніхто не може перемогти 65 тисяч уболівальників, які підтримували нас в неділю. Але стадіони заповнюють тільки ради таких суперзірок, як Бекхем, який попросив про гостинність саме нас, а не інший клуб. З ним, Кака і Роналдіньо ми будемо дрім-тім".

Правда, Бекхем все ще зв"язаний контрактом з "LAGalaxy", але, мабуть, у Галліані є якісь ідеї.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" підтвердив трансфер Девіда Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути