пʼятниця, 17 жовтня 2008 17:48

"Про приїзд Бекхема нічого не знаю" - Галліані

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані буде радий бачити півзахисника "Лос-Анджелес Гелаксі" і збірної Англії Девіда Бекхема на тренуваннях своєї команди. В кінці жовтня клуб хабвека піде в тривале міжсезоння, яке продовжиться до квітня. В цей час Бекхем як і минулого року збирається підтримувати форму в Європі, щоб не втратити місце в національній команді.

Минулої зимки півзахисник займався з "Арсеналом". Не виключений такий варіант і цього разу, адже будинок гравця в Лондоні розташований недалеко від бази "канонірів". Проте англієць може вибрати і іншу країну, про що вже повідомили італійські ЗМІ, інформує Channel4.

"Я нічого не знаю про можливий приїзд Бекхема і про те, що він може тренуватися з нами. Але якщо він хоче цього, жодних проблем не буде, - прокоментував новину Галліані. - У минулому ми були близькі до того, щоб його підписати. Проте я не розмовляв з ним з того вечора, після якого він вирішив поїхати до Лос-Анджелеса".

На Апеннінах вже з"явилися чутки, що якщо Бекхем приєднатися до "Мілана", щоб тренуватися з командою, керівництво червоно-чорних спробує його купити.

sport-express

Зараз ви читаєте новину «"Про приїзд Бекхема нічого не знаю" - Галліані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути