четвер, 11 вересня 2008 08:53

"Ми вперше грали в такому складі" - Михайличенко

Коментар головного тренера збірної України після перемоги над Казахстаном.

- Перш за все, я задоволений результатом гри. Те, що команда завоювала сьогодні три очки - дуже важливо. В цілому, сьогодні була показана більш осмислена гра і в обороні, і в атаці. Ми мали безліч голевих моментів. Але і не обійшлося без образливих промахів. Маючи перевагу в два м"ячі, примудрилися пропустити гол, до якого привели індивідуальні помилки в обороні. Важко було грати без помилок, тим паче, що ми вперше грали в такому складі Ми постаралися наскільки це можливо освіжити нашу гру. Левченко грав сьогодні другого опорного півзахисника, це дозволило дати більше свободи попереду Алієву та Назаренку. І все, я думаю, бачили, що атаки були непоганого виконання і доводилися до завершального удару.

- Оцініть гру збірної Казахстану.

- Ми чекали, що команда Казахстану діятиме обережніше, ніж в грі з Андоррою, що гратиме з одним нападаючим. До речі, він причинив нам дуже багато неприємностей. Ми постаралися організувати нашу захисну лінію. За великим рахунком, якщо ми самі не створювали собі проблем, то у збірної Казахстану не завжди все виходило. Хоча господарі провели декілька хороших атак, котрі заслуговували на увагу.

- На скільки відсотків ваші футболісти виконали сьогодні установку на гру?

- Складно за гарячими слідами вирахувати якийсь відсоток. Ну, можливо, 75. Було б більше, якби футболісти реалізували всі свої моменти. І не доводили справу до тих нервових хвилин за рахунку 2:1. Після другого гола мої футболісти трохи втратили концентрацію, і гол казахстанців став логічним завершенням невдалого тимчасового відрізання, яке ми провели. Осібно стоїть вихід казахстанського нападаючого один на один в першому таймі. Це була груба помилка оборони. Проблеми тут ще видно. Дуже важко добитися повного взаєморозуміння за короткий час, особливо при грі в лінію.

- Що було для вас найскладнішим в цій грі?

- Це був відрізок часу після гола казахстанців до нашого третього гола. Він був дуже нервовим для обох команд.

- Як ви можете оцінити дії Андрія Шевченка?

- Він зіграв дуже корисно. І гол забив, і передачі віддавав, і в обороні допомагав. Або узяти прекрасний пас на Селезньова, який той не використав, хоча на такому рівні такі моменти потрібно завершувати.

- Звідки у Шевченка така взаємодія з Селезньовим?

- Ми багато працюємо, тренуємося. Для Шевченка, який має величезний досвід і величезний талант не складає великих труднощів грати в парі з будь-яким нападаючим.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ми вперше грали в такому складі" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути