Ексклюзиви
неділя, 08 червня 2008 12:46

"Ми намагалися атакувати, але наші гравці заважали один одному"

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім пообіцяв виправити помилки, допущені у стартовому матчі Євро проти Португалії, і зі збірною Швейцарії зіграти вже набагато краще.

- Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Португальці більше володіли м"ячем, проте ми не давали їм створювати небезпечні моменти. У нас грав травмований захисник Сервет Четін. Також у нас були проблеми з концентрацією. Ми невдало зіграли в моменті з пропущеним м"ячем. До перерви Бозінгва і Паулу Феррейра діяли по краях, тому мені довелося робити перестановки в центрі поля. Я хотів допомогти Хаміту Алтинтопу і Емре Белезоглу, наситивши центр поля. Думав, що у другій половині зустрічі крайні захисники заграють добре. Ми почали прибирати ініціативу до своїх рук і непогано контролювали м"яч, але у цей момент пропустили перший гол.

Гра зі швейцарцями для нас тепер дуже важлива. Ми виправимо свої сьогоднішні помилки і зі Швейцарією зіграємо краще. Проти португальців нам довелося непросто. У складі цієї збірної є гравці світового класу, що робить її одним з фаворитів чемпіонату. Деякі речі в нашій грі мені сподобалися, але були моменти, в яких ми можемо додати. Декілька провалів цілком могли привести до голів. Ми намагалися атакувати, але коли наші гравці заважають один одному [Ніхат Кахведжі і Тунджай Шанлі], особливо нічого не зробиш.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми намагалися атакувати, але наші гравці заважали один одному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути