субота, 17 липня 2010 12:41

"Металург" може стати чемпіоном України по стандартах" - Костов

"Металург" може стати чемпіоном України по стандартах" - Костов

Головний тренер донецького "Металурга" Микола Костов поспілкувався з журналістами після переконливої перемоги над київською "Оболонню" (3:0).

"Я навіть не сумнівався, що сьогодні буде непроста гра проти суперника, у якого після нічиї з "Динамо" було хороший психологічний стан, - сказав Костов. - Природно, я вітаю своїх футболістів з перемогою. Це була дуже важлива гра для нас. Якщо б ми сьогодні не виграли, то я просто не уявляю собі, яке б напруга була у моїх гравців. У нас багато травмованих виконавців і це відображається на грі - ми діяли не так витончено".

Чи будуть виставлені на трансфер Дішленкович, Кінгслі та Чечер? "Я конкретно не можу відповісти на це питання. Поговоримо з нашими керівниками і приймемо важливе рішення".

Про гру Прийми на позиції центрального захисника: "Він дуже нервував сьогодні, невпевнено грав. Я не очікував від нього такого занепокоєння. Але я ще раз повторю, що сьогоднішня гра була важлива в психологічному аспекті. Він молодий гравець, грав не так розкріпачено. Це нормально".

Про стандартні положення: "Ми забили три голи. Ми створюємо по 10-15 стандартів протягом гри. Якщо порахувати, то ми станемо чемпіонами України в цьому компоненті".

За матеріалами ФК "Металург", Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металург" може стати чемпіоном України по стандартах" - Костов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути