неділя, 29 листопада 2009 21:44

"Металіст" встав між "Динамо" і "Шахтарем"

"Металіст" встав між "Динамо" і "Шахтарем"

В матчі 15-го туру харківський "Металіст" з рахунком 2:1 переміг на виїзді київський "Арсенал". Шоста "вікторія" підопічних Мирона Маркевича дозволила команді повернути собі другу сходинку в чемпіонаті.

Після 14 матчів прем"єр-ліги України (13 тур перенесли) харків"яни мають у своєму активі 32 очки. "Шахтар", який йде третім, відстає від "Металіста" на один бал. Київське "Динамо" втратило очки в матчі із запорізьким "Металургом" (0:0) і після першого кола змагань з 36 очками очолює українську першість. "Арсенал" отаборився на десятому місці.

Поєдинок розпочався о 13:00. Матч не викликав великого ажіотажу і трибуни бориспільського стадіону "Колос" були на половину порожніми. Екс-гравець "Арсенала" і нападаючий "Металіста" Володимир Лисенко гру дивився з трибуни. Футболіст зараз на "лікарняному" і до кінця цього року на поле не вийде. Не допомогли гостям дискваліфіковані Девіч, Едмар і травмований Жажа.

Перший тайм нічим особливо не запам"ятався. Всі голи були забиті у другій 45-хвилинці. На початку другого тайму Андрій Хомін відкрив рахунок у матчі. Не встигли гості, як слід насвяткуватися, як на 51 хвилині Денис Олійник відновив інтригу у грі. Півзахисник на цьому не зупинився і заробив пенальті. Мілан Обрадовіч реалізував 11-метровий і поставив крапку в матчі – 2:1.

А ще серб зіпсував день народження форварду "Арсенала" Андрію Воробею. Футболістові сьогодні виповнилося 30 років. Стадіон він залишав не у найкращому настрої, чого не скажеш про гравців "Металіста".

- "Арсенал" - непогана команда, - ділиться враженнями від поєдинку голкіпер гостей Олександр Горяїнов, - У першому таймі у нас не все виходило. Після пропущеного голу стали грати краще. Забили два м"ячі. Головне, що вдалося перемогти.

Капітан команди також прокоментував закінчення першого кола чемпіонату, за підсумками якого "Металіст" закріпився на другому місці.

- Ми розраховували і на кращий результат (Сміється). У нас в кожному матчі завдання одне – виходити і грати на перемогу, показувати хороший футбол. Головне для нас – це результат при хорошій грі. Якщо ми зайняли друге місце, то значить непогано грали.

М"яч від "Арсенала" став шостим для "Металіста" у графі пропущені голи. Голкіпер розповів чому команда так мало пропускає.

- Завдяки командній грі в обороні. У нас всі забивають, а коли треба всі захищають ворота.

У наступному турі 5 грудня "Металіст" прийматиме столичну "Оболонь". Цей матч стане відкриттям реконструйованого стадіону.

- Звичайно, нова арена додає нам позитивних емоцій. Крім того, у нашого президента буде день народження (5 грудня Ярославському виповниться 50 років) і ми постараємось потішити його гарною грою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" встав між "Динамо" і "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути