середа, 04 березня 2009 14:48

"Металіст" все робить просто і правильно" - Несмачний

"Металіст" все робить просто і правильно" - Несмачний

У двох матчах проти "Валенсії" до Андрія Несмачного було прикуто особливу увагу. Юрій Сьомін перевів захисника з рідного лівого на правий фланг, де Андрій, не жаліючи сил, стримував атаки іспанців. У березні перед Андрієм та його партнерами поставлені нові завдання – зміцнити лідируючі позиції в чемпіонаті і вийти до 1/4 фіналу Кубка УЄФА.

- Як команда провела дні після гри у Валенсії? Юрій Сьомін сказав, що дозволяє відзначити перемогу, але щоб все було в міру…

- В п"ятницю команда повернулася до Києва і весь вільний час, якого було небагато, я провів із сім"єю. Насолоджувався спілкуванням з дружиною і дитиною. Життя триває, наша гра на "Местальї" стала надбанням історії. Спогадами не живу, цьому навчив багаторічний футбольний досвід.

- Очікував, що вже на старті футбольного року "Динамо" покаже таку переконливу гру?

- В кожному матчі багато складових, від яких залежить результат. На мій погляд, передумовою вдалого для нас результату стала повністю виконана установка від Юрія Сьоміна. Ми продемонстрували ту гру, яку він від нас хотів побачити. А підбір гравців у "Динамо" анітрохи не гірший, ніж у "Валенсії". Кожний із нас показав, що не дарма працював півтора місяці на тренувальних зборах.

- В середу в разі перемоги "Динамо" відірветься від харків"ян вже на дев"ять очок. Ставите завдання достроково стати чемпіоном?

- Знову ж таки, досвід підказує, що завдання краще ставити на конкретну гру. В даному випадку – проти "Металіста". Тому прагнемо перед матчем не заглядати в таблицю. Одного разу "Шахтар" пішов від нас у відрив, але в результаті фінішував другим. Потім повторилася протилежна ситуація. Отже не будемо загадувати далеко наперед.

- У чому, на твій погляд, сила сьогоднішнього "Металіста"?

- Проти них завжди було цікаво грати. Команда рівна, гравці добре контролюють м"яч, не б"ють аби куди. На полі роблять все просто і правильно.

- Зрадів поверненню до "Динамо" свого друга – Віталія Мандзюка?

- Він сам хотів повернутися до "Динамо". В "Арсеналі" були проблеми, футболістам певний час не платили зарплату. В нього ж завжди була мета закріпитися в основному складі "Динамо". Тепер такий шанс йому надасть Юрій Сьомін.

- В останній день зими тобі виповнилося тридцять…

- Ні для кого не секрет, що я є Свідком Єгови, відповідно до чого день народження – небіблійне свято. Як справжній християнин, я не святкую небіблійні свята. В команді про це знали, тому жодних привітань і подарунків не було.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" все робить просто і правильно" - Несмачний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути