Ексклюзиви
неділя, 31 жовтня 2010 10:20

"Металіст" переміг "Оболонь" і обігнав "Шахтар" за результативністю

"Металіст" переміг "Оболонь" і обігнав "Шахтар" за результативністю
Здобувши прогнозовану, хоч і нелегку перемогу над "Оболонню", "Металіст" відірвався від "Дніпра" і закріпився на третьому місці. Забивши два голи, харків'яни випередили "Шахтар" у суперечці найрезультативніших команд чемпіонату України.

"Оболонь" з перших же хвилин показала, що не збирається виконувати роль хлопчиків для биття. Кияни намагалися йти вперед при першій же можливості. Правда, техніки та вміння не вистачало. Але найнебезпечніший момент у першому таймі створили саме вони: Кучеренко зі штрафного пробив так хитро, що Дишленкович не зміг до ладу відбити м'яч, який від його рук потрапив у поперечину.

"Металіст" виглядав набагато технічніше і мобільніше. Але реалізувати свою потенційну перевагу зміг тільки в другому таймі: чудову індивідуальну майстерність проявив Олійник, який з гострого кута направив м'яч точно в ближній кут під поперечину. А після того, як Едмар реалізував простріл Фініньо, здавалося, гру зроблено.

Але на останніх хвилинах ледь не трапилася сенсація. Відігравши один гол після розіграшу штрафного і грубої помилки Папи, "Оболонь" кинулася в останній штурм. На останній доданій хвилині гості знову подавали м'яч зі штрафного, на розіграш прийшов навіть Рибка, і справу вдалося довести до удару. Але м'яч пролетів повз ворота.

Чемпіонат України.

15-й тур.

"Металіст" - "Оболонь" 2:1 (0:0)

Голи: Олійник, 57 (1:0); Едмар, 80 (2:0); Мазуренко, 89 (2:1)

"Металіст": Дишленкович; Вільягра; Обрадовіч; Папа Гуйє; Фініньо; Девіч (Пшеничних, 76); Едмар; Валяєв; Хав'єр (Шелаєв, 91); Тайсон (Бордіян, 83); Олійник

"Оболонь": Рибка; Кутас (Бондаренко, 16; Мірошниченко, 63); Лозинський; Котенко І.; Пластун; Сапай; Панас (Сибіряков, 74); Мазуренко; Лупашко; Кучеренко; Мандзюк О.

Попередження: - Пластун, 41; Сапай, 77
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" переміг "Оболонь" і обігнав "Шахтар" за результативністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути